Despre cei care au lucrat cu “Procesul Înnoirii Minții” (VIDEO)

Sunt din ce în ce mai mulți cei care au avut posibilitatea să lucreze cu procedeul Procesul înnoirii minții. De câțiva ani am avut ocazia să văd la lucru un număr considerabil de persoane care au folosit acest instrument. Eu însumi am fost uimit uneori de impactul, pe care procesul odata parcurs, l-a avut în viața persoanelor respective. Convingeri și comportamente care au afectat viața personală, uneori chiar zeci de ani, s-au modificat semnificativ.

Domenii ale vieții blocate, limitate de adevărate rețele de convingeri disfuncționale au fost reintegrate în viața personală putând astfel să intre într-o evoluție firească.
Deși am conceput acest instrument pentru un spațiu nonclinic (coaching și dezvoltare personală), am avut ocazia să văd cum simptome depresive, anxioase, obsesionale, fobice practic au dispărut la scurt timp după parcurgerea câtorva sesiuni cu PIM. În unele cazuri problema a dispărut, practic, după o singură sesiune.

În acest sens stau drept dovadă mărturiile celor care au parcurs procesul.
Cred că una dintre cele mai rezervate persoane față de funcționalitatea instrumentului am fost chiar eu și astfel mi-am rezervat câțiva ani pentru a-l testa în diverse variante, dar mai ales pentru a urmări rezultatele în timp obținute de cei care l-au utilizat.
Deși modul de lucru cu acest instrument este în mare măsură structurat, am ales să îl consider încă în curs de validare, știut fiind faptul că nu există niciun instrument infailibil.
Dar în pofida acestui lucru, persoanele care îl folosesc îmi dau o mărturie puternică despre validitatea lui.

Am luat în considerare efectele în timp ale procedeului, dar am urmărit, bineînțeles, și efectele imediate ale parcurgerii celor câteva etape ale PIM.

Au fost cazuri în care am urmărit mai mult de un an evoluția în raport cu problema lucrată și am putut să constat că persoanele au intrat într-un mod evident într-un proces de evoluție personală.

În ce privește derularea efectivă a procesului „aici și acum”, persoanele trec de cele mai multe ori de la stări de neputință, durere, anxietate, furie, rușine, plâns, la o stare de clarificare, pace, încredere, bucurie, la finalul procesului.

Percepția persoanei se reconfigurează semnificativ într-un interval relativ scurt. Este o experiență imediată pe care cei care lucrează cu PIM o relatează uneori chiar cu uimire. Înregistrările video pe care le-am efectuat evidențiază în mod clar acest fenomen.

Seminar “Procesul Înnoirii Minţii”, Bucureşti, 31 octombrie şi 7 noiembrie

Ateliere de dezvoltare personală

Coaching individual

Cărţile pot fi comandate la tel. 0722.716.075 (apel sau mesaj)

Ganduri pentru innoirea vietii - poza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *