Conferinţa Procesul înnoirii minţii (VIDEO)

Procesul Innoirii Mintii este un procedeu simplu si eficient pentru cei care sunt hotarati sa realizeze o schimbare benefica in viata lor.

Acest procedeu te va ajuta sa-ti formezi abilitati de gandire sanatoasa, sa-ti pui mintea in ordine si sa faci alegeri adecvate in raport cu nevoile tale. Iti va permite sa atingi un nou nivel de libertate si te va inzestra cu o mai buna capacitate de a-ti pune in valoare resursele si creativitatea.

Poti incepe lucrarea de innoire a mintii chiar acum, luand decizia sa vii la seminar.
Indiferent de ce doresti sa realizezi, ai nevoie de un instrument esential: PROPRIA MINTE. Iar aceasta trebuie sa functioneze bine. Poti invata sa o iei in stapanire si sa o modelezi cu ajutorul Procesuilui Innoirii Mintii.
Retine! Cum ne sunt gandurile, asa ne este si viata.
Te invitam sa participi la o noua serie de 6 seminarii “Procesul Innoirii Mintii” a cate doua ore si jumatate fiecare. In cadrul seminariilor vom putea pune in discutie si restructura credinte irationale ce ne limiteaza evolutia personala.
La aceste ateliere pot participa si persoane care nu au mai lucrat efectiv cu procesul si care doresc sa-si identifice sau sa-si restructureze anumite convingeri limitative.
Participantii la ateliere pot lucra la flip-chart convingeri proprii, pot vedea alti colegi la lucru, pot sa-si identifice credinte proprii si sa le puna in discutie, etc.

Program ateliere:

Bucuresti:
Sambata, 3 noiembrie, ora 9:00 – 17:00 (3 ateliere si pauza de masa)
Sambata, 10 noiembrie, ora 9:00 – 17:00 (3 ateliere si pauza de masa)

Inscrierile se pot face aici:

Pentru alte informatii sunati la numarul: 0722.716.075

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *