Gânduri pentru înnoirea vieţii (34)

…aşa să umblăm şi noi întru înnoirea vieţii.
Romani 6:4
  • Este esențial să lucrăm pentru a redobândi chipul fundamental al binelui care ne dă perspectiva corectă asupra vieții și ne eliberează de frică, vinovăție și resentimente. Sentimentul de siguranță care se naște din încrederea că suntem ok așa cum suntem ne va da putere să abordăm situațiile dificile și să ne putem împlini aspirațiile personale.

 

  • Vom putea să trăim încercările exterioare fără teama de a pierde aprobarea și acceptarea celorlalți. De asemenea, ne vom asuma dificultățile lăuntrice, înțelegând caracterul inevitabil al provocărilor vieții, confruntându-ne cu acele conflicte care ne țin înlănțuiti de trecut.

 

  • Nu ne vom mai lăsa copleșiți de amintiri dureroase și vom putea construi un viitor congruent cu nevoile si aspirațiile noastre firești. Vom învăța să ne apropiem și de temerile noastre, să le ascultăm mesajul și astfel să putem merge mai departe cu încredere și curaj. Cum să răspundem într-un mod viabil nevoii îndreptățite de siguranță și în același timp să depășim frica și să ne atingem obiectivele care să ne aduca împlinire?
    Iată câteva atitudini pe care le putem cultiva astfel încât să ne asumăm lupta cea bună și să dezvoltăm în același timp încrederea și curajul
    .

 

Seminarul “Procesul Înnoirii Vieţii”, un program original de coaching şi dezvoltare personală, București, din 16 septembrie

Seminarul “Procesul Înnoirii Minții”

Ateliere de dezvoltare personală

Coaching individual

Cărţile pot fi comandate la tel. 0722.716.075 (apel sau mesaj)

Ganduri pentru innoirea vietii - poza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *