Omul lui Dumnezeu (31)

  • Omul lui Dumnezeu a trăit cu ideea că o viață demnă este o viață cu principii stricte și cu idealuri înalte. A trăit mult timp așa și a suferit necontenit. De când a acceptat că este o ființă cu neputințe și slăbiciuni, a cunoscut în sfârșit pacea și mulțumirea.

 

  • Omul lui Dumnezeu și-a dezvoltat simțul compasiunii. El a învățat să privească cu sinceritate la dramele celorlalți și să-și deschidă inima. Devenind conștient de durerea semenilor și-a înțeles și propria lui durere. Astfel a putut să plângă, iar plânsul a adus cu sine vindecarea și bucuria.

 

  • Acest om a trăit mult timp cu o listă zilnică de urgențe. Își spunea că odată ce urgențele vor fi rezolvate va avea timp să petreacă cu cei dragi și să se bucure de viață cu adevărat. Odată cu trecerea timpului și pe măsură ce tinerețea a început să rămână în urmă, multe i-au fost luate, dar nu și lista zilnică de urgențe. Într-un moment de grație a înțeles că dacă vrea să trăiască timpul care i-a mai rămas va trebui să arunce această listă pur și simplu.

 

Ateliere de dezvoltare personală

Coaching individual

Cărţile pot fi comandate la tel. 0722.716.075 (apel sau mesaj)

Ganduri pentru innoirea vietii - poza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *