Omul lui Dumnezeu (42)

  • Omul lui Dumnezeu s-a hrănit mult timp cu nostalgii, așteptând ca viața lui să se schimbe de la sine și astfel a rămas în același punct vreme îndelungată, plângându-se că prezentul este nesatisfăcător. Dar când a înțeles că viitorul începe să se construiască astazi printr-o atitudine pozitivă, plină de încredere, viața lui a început să se schimbe in bine trăind un acum plin de rodnicie.

 

  • Omul lui Dumnezeu a mințit de multe ori pentru că i-a fost frica de semeni și chiar de el însuși. A crezut că astfel va fi pus la adăpost de pericole, dar pe neobservate, minciunile i-au pustiit sufletul și astfel a trăit disperarea. Nu i-a mai rămas decât șansa de a rosti adevărul pentru a nu muri. Pe măsură ce a învățat sa-l mărturisească, a cunoscut însuși duhul Adevărului, care este pretutindeni și pe toate le împlinește. Acum Acesta sălășluiește în el, dăruindu-i împărăția, viața și adevărata libertate. “Eu sunt Calea, Adevărul și Viața.”

 

  • Omul lui Dumnezeu s-a mișcat în multe direcții căutând un rost al vieții, dar sufletul lui rămânea neîmplinit, în pofida unor succese considerabile. Într-un moment binecuvântat, a privit în interior și astfel și-a descoperit talanții și chemarea de a-i înmulți. De atunci, proiectele sale sunt pe măsura acestei chemări, iar el se află acum pe Cale.

 
Ateliere de dezvoltare personală

Coaching individual

Cărţile pot fi comandate la tel. 0722.716.075 (apel sau mesaj)

Ganduri pentru innoirea vietii - poza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *