Gânduri pentru înnoirea vieţii (82)

…aşa să umblăm şi noi întru înnoirea vieţii.
Romani 6:4

  • Să-i facem loc copilului interior să-și exprime nevoile și trăirile, indiferent care ar fi acestea. Când vom afla că ceea ce își doreste în mod profund acest copil este iubirea, stările de conflict cu noi înșine se vor diminua, iar noi ne vom simți întregi și plini de energie. Da, pentru că astfel ne vom elibera de blocaje, iar ființa noastră va începe să curgă în mod liber.

 

  • Orice încercare de a-i ierta pe ceilalți, atâta timp cât suntem în conflict cu noi înșine, este sortită eșecului. Procesul iertării este, de fapt, o afacere în primul rând cu sine, care are nevoie de timp pentru că este un proces complex care implică toate planurile ființei: emoțional, cognitiv, relațional, spiritual. În fond, și corpul nostru are nevoie să experimenteze această trăire pentru a putea vorbi despre o iertare autentică.

 

  • Când suntem mulțumitori, darurile se înmulțesc și se revarsă către noi la măsura gratitudinii noastre. Unde nu este mulțumire, nu are cum să fie prosperitate. Oricât ar fi, nu putem avea sentimentul plenitudinii. De aceea succesul și împlinirea sunt, în primul rând, condiții interioare.

Seminarul “Procesul Înnoirii Vieţii”, un program original de coaching şi dezvoltare personală, București, din 16 septembrie

Seminarul “Procesul Înnoirii Minții”

Ateliere de dezvoltare personală

Coaching individual

Cărţile pot fi comandate la tel. 0722.716.075 (apel sau mesaj)

Ganduri pentru innoirea vietii - poza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *