Gânduri pentru înnoirea vieţii (89)

…aşa să umblăm şi noi întru înnoirea vieţii.
Romani 6:4

  • Vindecarea înseamnă să fim în Adevăr, iar Adevărul este Unul. A accede la conştiinţa unităţii înseamnă să mergem dincolo de polarităţi. Acestea exprimă starea de conflict pe care o trăim cei mai mulţi dintre noi. În unitate este loc pentru tot şi astfel depăşim disocierile ca moduri de a ţine la distanţă suferinţa. De aceea, vindecarea deplină se face plătind un anumit preţ de durere. Drumul nostru către unitate pleacă de la acceptarea rănilor şi a suferinţei. Indiferent cât de greu ar fi, singura noastră şansă este să ne mişcăm către Lumină. Eu sunt Lumina lumii. Astfel, viaţa este răscumpărată, iar noi putem cunoaşte bucuria plenitudinii.

 

  • Experienţele dureroase ale trecutului pot deveni o justficare pentru neputinţele noastre sau pot rămâne undeva în urmă dacă astăzi alegem o atitudine nouă care să fie congruentă cu nevoile actuale îndreptăţite şi care să susţină binele şi viaţa. Eul nostru liber aşteaptă să fie scos la lumină, să fie investit şi pus în prim-planul existenţei. Să-i acordăm prezentului locul cuvenit şi viaţa se va înnoi. Starea de bine este aici şi acum.

 

  • Voi sunteti lumina lumii, a spus Mântuitorul. Fiecare dintre noi are vocaţia de a lumina cu darurile sale şi cu vocaţia la care este chemat, un colţisor din această lume. Prin urmare, orice comparaţie între oameni este neavenită. Avem o chemare care îi permite acestei lumi să evolueze pe calea Binelui şi Adevărului. Nimeni nu aprinde un felinar ca să-l punem sub obroc (…) Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să-L slăvească pe Tatăl vostru care este în Ceruri.

Seminarul “Procesul Înnoirii Vieţii”, un program original de coaching şi dezvoltare personală, București, din 16 septembrie

Seminarul “Procesul Înnoirii Minții”

Ateliere de dezvoltare personală

Coaching individual

Cărţile pot fi comandate la tel. 0722.716.075 (apel sau mesaj)

Ganduri pentru innoirea vietii - poza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *