Gânduri pentru înnoirea vieţii (97)

…aşa să umblăm şi noi întru înnoirea vieţii.
Romani 6:4

  • În copilărie am preluat convingerile adulţilor şi ale societăţii pe care ni le-am însuşit până la identificare. În felul acesta am ajuns să fim stăpâniţi de o poveste de viaţă care ne-a prescris traseul indiferent de consecinţe. De aceea, a merge dincolo de ceea ce a devenit mintea noastră la un moment dat este esenţial pentru schimbare. Doar aşa ne putem elibera de vechile obiceiuri care ne-au limitat evoluţia personală, iar mintea noastră poate începe un proces de transformare care să ne permită să trăim la măsura vocaţiei noastre. Prin urmare, să ne punem în discuţie propriile convingeri şi să ne luăm libertatea să le schimbăm.

 

  • A trece prin frică este de cele mai multe ori pasul necesar către o viaţă mai liberă şi către o împlinire mai profundă a vieţii. Trecând prin acest proces, pot să aleg un mod de viaţă care să mă împlinească cu adevărat. Voi putea să spun mai uşor da nevoilor mele şi să le împlinesc fără conflicte, ritualuri de evitare şi amânări. Când mintea se eliberează de frică, viaţa devine mai simplă şi mai firească.

 

  • Când ne eliberăm de obsesia controlului şi ne întemeiem sentimentul de siguranţă pe încredere, viaţa devine liberă, iar noi ne putem lăsa inspiraţi. Ceea ce ne aduce inspiraţia este pur şi simplu lucrul potrivit pentru ca noi să evoluăm pe drumul cunoaşterii şi al devenirii de sine. Astfel, creativitatea va deveni o dimensiune pregnantă a personalităţii noastre, iar noi ne vom putea exprima în moduri originale, care ne vor pune în evidenţă unicitatea şi ne vor permite să ne aducem contribuţia la construirea unei lumi mai bune în care ceilalţi să beneficieze de faptul că noi existăm.

Seminarul “Procesul Înnoirii Vieţii”, un program original de coaching şi dezvoltare personală, București, din 16 septembrie

Seminarul “Procesul Înnoirii Minții”

Ateliere de dezvoltare personală

Coaching individual

Cărţile pot fi comandate la tel. 0722.716.075 (apel sau mesaj)

Ganduri pentru innoirea vietii - poza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *