Gânduri pentru înnoirea vieţii (102)

…aşa să umblăm şi noi întru înnoirea vieţii.
Romani 6:4

  • Să lăsăm lucrurile care nu ne plac la noi să iasă la suprafață și să le acceptăm. În felul acesta ele își vor pierde puterea pe care o exercită asupra noastră atunci când ne îndârjim împotriva lor. Ca să pot să-mi exprim iubirea în relațiile cu ceilalți mai întâi trebuie să-mi accept emoțiile care mă tulbură și mă apăsa. Astfel, fricile,tristețile și resentimentele mele nu mă vor mai împiedica să fiu aproape de semeni. Pot trăi în pace atât cu mine cât și cu ceilalți.

 

  • În acceptarea de sine avem în vedere integralitatea ființei noastre, de la neajunsurile personale până la condițiile definitorii ale vieții. Bătrânețea, neputințele și slăbiciunile nu vor dispărea doar pentru că eu le accept, dar voi putea să fiu astfel un om plin de recunoștință pentru șansa de a trăi miracolul vieții. Existența mea va rămâne din multe puncte de vedere aceeași, dar eu o voi putea privi cu uimire și bucurie.

 

  • Îmi amintesc uneori de momentele dureroase din existența mea, dar le privesc acum plin de recunoștință. Ele m-au ajutat să înțeleg mai profund viața și să mă smeresc în fața Celui care m-a ridicat din nou în picioare și mi-a arătat drumul spre Lumină. Am înțeles astfel că indiferent de trecut am libertatea să-mi aleg atât prezentul cât și viitorul. Sunt într-un moment binecuvantat în care înțeleg că tot Universul este cuprins de iubirea Lui.

Seminarul “Procesul Înnoirii Minții”, București, 2 şi 9 noiembrie

Seminarul “Procesul Înnoirii Vieţii”, București, din 16 septembrie

Ateliere de dezvoltare personală

Coaching individual

Cărţile pot fi comandate la tel. 0722.716.075 (apel sau mesaj)

Ganduri pentru innoirea vietii - poza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *