SEMINAR – “PROCESUL ÎNNOIRII MINŢII”, 14 şi 21 martie, Bucureşti

Te invitam sa participi la o noua serie de 6 seminarii “Procesul Innoirii Mintii” a cate doua ore si jumatate fiecare. In cadrul seminariilor vom putea pune in discutie si restructura credinte irationale ce ne limiteaza evolutia personala. La aceste ateliere pot participa si persoane care nu au mai lucrat efectiv cu procesul si care doresc sa-si identifice sau sa-si restructureze anumite convingeri limitative.

Participantii la ateliere pot lucra la flip-chart convingeri proprii, pot vedea alti colegi la lucru, pot sa-si identifice credinte proprii si sa le puna in discutie etc.

PROGRAM ATELIERE
Bucuresti: Sambata, 14 martie, ora 9:00 – 17:00 (3 ateliere si pauza de masa)
Sambata, 21 martie, ora 9:00 – 17:00 (3 ateliere si pauza de masa)

Informatii si inscrieri la numarul: 0722.716.075

Bun gasit,

Ma numesc Daniel Fusarea. In anul 2000 am creat Centrul pentru Dezvoltare Personala si Coaching “Maiastra”, prima scoala de coaching din Romania. O tema careia i-am acordat mult timp priveste relatia dintre calitatea gandirii si calitatea vietii.

Povestea vietii noastre este, in mare masura, povestea convingerilor noastre. Acestea sunt baza noastra de intelegere si de decizie in raport cu actiunile noastre. Modurile in care experimentam lumea se afla in gandurile pe care le avem. Ele sunt filtrul, ochelarii prin care privim lumea, iar lumea ni se arata asa cum o privim.

Imprejurarile de viata, evenimentele capata culoarea perceptiilor noastre, intemeiate pe convingeri. A dori sa iti schimbi viata si sa atingi obiective congruente cu nevoile tale, fara sa iti schimbi convingerile limitative actuale, este ca si cum ai incerca sa conduci masina cu frana de mana trasa.

Secretul schimbarii noastre se afla in disponibiitatea de a ne innoi mintea prin schimbarea atitudinilor care ne limiteaza. Da, pentru ca atitudinea pe care o am imi indica parcursul. Ma deplasez pe o traiectorie prestabilita si indiferent daca este convenabila sau nu, voi ramane pe acea ruta atata timp cat respectiva convingere este prezenta in mintea mea. Prin urmare, ce pot sa fac “aici si acum” cu acele convingeri limitative, care ma insotesc din copilarie si pana in prezent, devine o intrebare esentiala in raport cu posibilitatea schimbarii.

Iti propun un instrument practic de schimbare a convingerilor limitative, cu ajutorul caruia iti poti imbunatati in mod semnificativ viata. Am numit acest instrument “Procesul Innoirii Mintii”. Procesul Innoirii Mintii este un procedeu simplu si eficient pentru cei care sunt hotarati sa realizeze o schimbare benefica in viata lor. Acest procedeu te va ajuta sa-ti formezi abilitati de gandire sanatoasa, sa-ti pui mintea in ordine si sa faci alegeri adecvate in raport cu nevoile tale. Iti va permite sa atingi un nou nivel de libertate si te va inzestra cu o mai buna capacitate de a-ti pune in valoare resursele si creativitatea.

Procesul Innoirii Mintii pleaca de la urmatorul postulat: “O convingere rationala, adaptativa este acea convingere congruenta cu nevoile noastre fundamentale indreptatite, care sustine dezvoltarea personala, este in acord cu realiatatea si cu valorile spirituale si ne conduce la implinire printr-o valorificare plenara a potentialului personal.”

Iata cateva exemple de convingeri negative pe care le putem elimina si inlocui cu alte convingeri care sa ne permita dezvoltarea personala:
Succesul nu este pentru mine;
Oamenii nu ma apreciaza;
Femeile nu au nici o sansa;
Nu sunt suficient de bun.

Procesul de schimbare este riguros elaborat si are cateva etape:

Identificarea convingerilor limitative
Evaluarea implicatiilor acestora
Punerea in discutie a validitatii acestor convingeri cu ajutorul unei serii de intrebari
Elaborarea unei noi atitudini, de data aceasta adaptativa, pe care o vom supune de asemenea unui proces de validare.

Pe parcurs, persoana trece si printr-un proces emotional care conduce in final la un sentiment de usurare, stare de bine, multumire, bucurie. In timpul seminarului vei avea ocazia sa asculti marturiile unor persoane care au parcurs procesul, cu probleme concrete de viata. Vei putea, de asemenea, sa asisti la parcurgerea integrala a procesului si vei beneficia de un manual gratuit, care contine toate componentele programului, atat cele teoretice, cat si cele practice.

Beneficiile acestui procedeu sunt diverse. Procesul Innoirii Mintii te ajuta sa te eliberezi de gandurile incompatibile cu dezvoltarea, cu satisfacerea nevoilor si starea de bine.
Putem de asemenea mentiona:
Cresterea stimei de sine
Invatam sa nu ne mai autosabotam
Ne eliberam de blocaje
Invatam sa ne atingem obiectivele
Ne amelioram increderea
Ne inbunatatim relatiile

Poti incepe lucrarea de innoire a mintii chiar acum, luand decizia sa vii la seminar. Indiferent de ce doresti sa realizezi, ai nevoie de un instrument esential: PROPRIA MINTE. Iar aceasta trebuie sa functioneze bine. Poti invata sa o iei in stapanire si sa o modelezi cu ajutorul Procesului Innoirii Mintii.

Retine! Cum ne sunt gandurile, asa ne este si viata.

Seminarul “Procesul Înnoirii Minții”, București, 14 şi 21 martie

Seminarul “Procesul Înnoirii Vieţii”

Ateliere de dezvoltare personală

Coaching individual

Cărţile pot fi comandate la tel. 0722.716.075 (apel sau mesaj)
Ganduri pentru innoirea vietii - poza