Coaching individual

Coaching-ul ne învață cum să ne schimbăm modul obișnuit de gândire pentru a deveni congruenți cu nevoile noastre profunde, cu resursele noastre și cu obiectivele semnificative ale vieții care ne aduc împlinire. Coaching-ul se sprijină pe resursele umane ale fiecăruia dintre noi plecând de la premiza că ne aflăm în plin proces de evoluţie, având capacitatea de a comunica, de a coopera şi de a ne rezolva problemele. El ne ajută să ne descoperim potenţialul, să-l utilizăm mai bine, să ne dezvoltăm mărindu-ne responsabilitatea şi autonomia.

Este evident ca fiinta umana are nevoie de o acompaniere personalizata, pentru a-si pune in aplicare proiectele personale si profesionale.

Coachingul se intemeiaza pe respect si incredere reciproca, pe implicare si sinceritate. Toate acestea se constituie in garantii pentru o relatie sanatoasa care va fundamenta reustita colaborarii. Ne putem atinge mai usor obiectivele avand un coach care este intotdeauna prezent si care ne poate ajuta.

Fiecare dintre noi intalneste in viata dificultati legate de o schimbare si se confrunta cu tranzitii si solicitari existentiale sau profesionale pe care nu le-am anticipat. O nevoie de reiinoire a carierei, un divort, o schimbare legata de varsta, ne pot destabiliza asfel incat avem nevoie sa intelegem si sa ne reconfiguram pentru a crea un nou echilibru. Printr-o analiza mai buna a prezentului ne putem pregati pentru un viitor mai bun.

Ajutandu-ne sa ne delimitam problemele, coachul poate fi un intermediator al schimbarii, traversand impreuna cu el etapele necesare pentru a ne atinge scopurile in actuala etapa de viata.

Pas cu pas, inaintam spre obiectiv, invatand sa ne utilizam competentele la cel mai bun nivel. Ne vom lua in serios, vom opri autosabotajul si vom crea un elan pozitiv astfel incat sa ne centram pe actiuni care vor facilita rezultatul.

Vrei să ... ?

  • iti stabilesti obiective de viata care sa te implineasca?
  • sa-ti constientizezi nevoile si sa-ti definesti valorile profunde?
  • să-ți construiesti un nou capitol de viaţă
  • sa-ti activezi si sa-ti pui in valoare resursele?
  • sa depasesti conflicte mai vechi care te tin pe loc, eliminand convingerile limitative
  • sa integrezi atitudini care sa pemita dezvoltarea

Poti obtine toate acestea cu ajutorul coachingului. Te invit la o sesiune individuala pentru a explora impreuna posibilitatile de colaborare.
Sedintele au durata de:   • 40 min

                                             • 60 min

                                             • 120 min

Programari la tel: 0722.716.075