Testimonial PIM: Mi s-a împlinit visul de a avea copii

Credinta irationala: Voi avea copii cu probleme
Credinta rationala: Pot si voi avea copii sanatosi

Dintotdeauna speram ca, intr-o buna zi, voi avea o familie. Aproape dintotdeauna am crezut, insa, si ca nu voi putea avea copii sau voi avea o sarcina cu probleme sau copii nascuti cu probleme.

Faptul ca am vazut in jurul meu femei cu sarcini pierdute / copii nascuti cu probleme, ca doctorul mi-a spus ca am RH negativ si asta poate cauza probleme unei posibile sarcini sau credinta ca voi fi pedepsita pentru pacatele mele, nu au facut altceva decat sa imi alimenteze fricile si credintele irationale legate de posibilitatea de a avea copii si intr-un final, o familie sanatoasa si fericita.

Acum cateva luni, insa,  “cutitul a ajuns la os” . Aveam toate conditiile propice pentru a concepe un copil: un sot iubitor, o situatie materiala buna, peste 30 de ani… ce mai era de asteptat? Singurul impediment si cel mai puternic probabil a fost credinta irationala : “Voi avea copii cu probleme”. Asa ca, intr-un final am decis sa lucrez aceasta credinta.

A fost greu si pana am formulat-o, am notat o increngatura de credinte (nu o sa pot ramane insarcinata, o sa sufar un avort spontan, corpul meu nu o sa fie in stare sa duca sarcina la bun sfarsit, o sa fiu bolnava, copilul meu o sa se nasca cu probleme de sanatate etc). De indata ce am notat credinta irationala au inceput sa curga implicatiile ei. Mi-am dat seama ca, pentru atata timp, m-am privat de bucuria de a avea o familie implinita, de zambetele sincere ale unui copil, traind cu frica ca voi ajunge la batranete fara bucuria de a fi avut copii.

Asadar, am decis sa inlocuiesc credinta irationala cu o alta credinta rationala “Pot si voi avea copii sanatosi” . Aceasta noua credinta mi-a dat speranta, bucuria de a visa la momente frumoase si chiar o stare de nerabdare, de a incerca sa am copii cat mai repede. Asadar, imediat dupa aceasta sedinta am mers la medic pentru un control de rutina, care mi-a spus ca sunt perfect sanatoasa si fertila, ma pot intoarce cand vorbim deja de o sarcina. A fost o incurajare in plus sa nu mai astept, ci sa lucrez la ceea ce ar insemna un vis indeplinit.

Si iata ca, la scurt timp am aflat ca sunt insarcinata. Sunt foarte bucuroasa si linistita, iar medicul confirma o sarcina fara probleme pana acum. Ma rog ca totul sa fie in regula si pe viitor, sa avem copii sanatosi si bucurosi ! Doamne ajuta ! Cat priveste credintele irationale, sunt extrem de recunoscatoare ca mi s-a oferit cadrul potrivit pentru a le lucra. Nu este prima data cand lucrarea unei credinte irationale imi permite un deblocaj major si in final, indeplinirea unui vis. Pot sa spun cu mana pe inima ca pasii cei mai importanti din viata mea au fost facuti ca urmare a lucrului cu cate o credinta irationala.

Seminar “Procesul Înnoirii Minţii”, Bucureşti, 31 octombrie şi 7 noiembrie

Ateliere de dezvoltare personală

Coaching individual

Cărţile pot fi comandate la tel. 0722.716.075 (apel sau mesaj)

Ganduri pentru innoirea vietii - poza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *