Gânduri pentru înnoirea vieţii (33)

…aşa să umblăm şi noi întru înnoirea vieţii.
Romani 6:4
  • Ce gânduri și convingeri lăsăm să ne călăuzeasca? Ce voci alegem să ascultăm? De multe ori am ales să ascultăm glasul neputinței care ne spune: “Nu ești suficient de bun. Nu vei reuși. Renunță la aspirațiile tale. Rămâi ceea ce ești.”

 

  • Ne-am lăsat paralizați de frică și nu ne-am permis să trăim experiența extraordinară de a fi curajoși, renunțând, astfel, la aspirațiile noastre îndreptățite și alegând neajutorarea și sentimentul înfrângerii.
    De fiecare dată când am ales să evităm o situație de viață mai solicitantă am renunțat și la o parte din puterea noastră în favoarea unui confort imediat, dar cu prețul pierderii încrederii în sine. Am preferat de multe ori previzibilitatea rezultatelor și ne-am bazat pe ceea ce făceam în mod obișnuit, în loc să riscăm înnoirea, adoptând și alte moduri de a acționa.

 

  • Este important să înțelegem și să acceptăm că cele mai înalte țeluri pe care le putem stabili sunt în afara zonei noastre de cunoaștere și de confort actuale. Ce trebuie să facem pentru a dobândi încredere și curaj? Este esențial să devenim conștienți de faptul că suntem fundamental buni pentru a ne putea iubi cu adevărat pe noi înșine. Să ne iubim cu toate ale noastre, cu scăderile, cu neputințele, cu greșelile și cu trecutul nostru.

 

Seminarul “Procesul Înnoirii Vieţii”, un program original de coaching şi dezvoltare personală, București, din 16 septembrie

Seminarul “Procesul Înnoirii Minții”

Ateliere de dezvoltare personală

Coaching individual

Cărţile pot fi comandate la tel. 0722.716.075 (apel sau mesaj)

Ganduri pentru innoirea vietii - poza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *