Omul lui Dumnezeu (43)

  • Omul lui Dumnezeu a trecut de multe ori prin suferință și rătăciri, căutări și conflicte, erori și căderi, pentru ca mai apoi, trecând prin pocăință, să ajungă la lumină, libertate și bucurie. Acest om este un înviat din morți.

 

  • Omul lui Dumnezeu a fost un căutător sincer al adevărului. A mers pe calea filosofiei antice și moderne, a căutat în teosofiile orientului, în gnoze și în texte apocrife, dar fără să găsească liman pentru sufletul lui tot mai obosit. Acum, după lungi peregrinări, s-a așezat în Biserica cea vie și luptătoare, unde a aflat vestea cea bună, vestea bucuriei!

 

  • Omul lui Dumnezeu a negat mult timp realitățile nevăzute ale lumii. Bazându-se pe simțuri, a ridicat la cel mai înalt rang pozitivismul materialist.
    Orgoliul și hedonismul care s-au hrănit din această filosofie nu i-au adus, însă, nici bucurie, nici fericire și până la urmă disperarea l-a copleșit. Atunci, neavând altă șansă, a strigat către îngerii din Cer, iar aceștia i-au răspuns. Astfel a cunoscut omul cel tainic al inimii care vorbește cu Stăpânul lumii.

 

Ateliere de dezvoltare personală

Coaching individual

Cărţile pot fi comandate la tel. 0722.716.075 (apel sau mesaj)

Ganduri pentru innoirea vietii - poza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *